Offerte opvragen

RAM Mounts Mini-Truck primeur op Mobility for Business in Parijs

 RAM® Mounts Benelux   2024-10-03 Algemeen, Nieuws
Trucky

Bezoekers van de Franse beurs Mobility for Business in Parijs kunnen op 9 en 10 oktober 2024 onze nieuwste aanwinst “Trucky” bewonderen. Onze mini-truck is voorzien van RAM Mounts artikelen.
 
Komt u op de beurs? Dan kunt u hem niet missen met zijn opvallende rode container achterop. De eerste bestuurder van de truck was het zoontje van onze sales medewerker Laye Mory Kourouma. Met behulp van de afstandsbediening lieten we hem een rondje rijden door ons magazijn in Lelystad.
“De vrachtwagen is een originele manier om onze producten te tonen”, aldus Laye.
 
RAM Mounts montageproducten worden onder andere gebruikt in de transportwereld. In veel bekende merktrucks worden ze standaard ingebouwd om de nodige elektrische apparatuur stevig vast te houden. Denk bijvoorbeeld aan tablets, die met behulp van een Intelliskin® hoes en GDS® TechTM opladen en data synchroniseren. Smartphones in een RAM Mounts telefoonhouder of het binnenkort verkrijgbare gepatenteerde RAM® Mounts GDS® CAN Bus.
 
Wist u dat dit het eerste GDS® CAN Bus-harnas in de branche is dat zowel stroom- als vrachtwagengegevens rechtstreeks naar een apparaat doorgeeft? Met deze innovatieve oplossing kunnen gebruikers de behoefte aan intermediaire telematica-eenheden en abonnementsdiensten omzeilen en software van derden gebruiken of hun eigen applicaties ontwikkelen, waardoor ongeëvenaarde flexibiliteit en controle over voertuiggegevens wordt geboden. Hebt u vragen of dit product of andere producten, bezoek dan onze stand op G23 Mobility for Business.
 
RAM Mounts is wereldwijd een marktleider als het gaat om innovatieve en flexibele montageoplossingen. Door de nauwe samenwerking met fabrikanten van zowel elektronische apparatuur als vervoersmiddelen, kan snel worden ingespeeld op nieuwe modelintroducties. Onze houders zijn betrouwbaar en voldoen aan de strengste normen. Ze bevorderen de workflow en de veiligheid van de gebruiker door optimale instellingsmogelijkheden voor ergonomisch werken. Daarnaast bieden we levenslange garantie*.
 

ICT & Logistiek

Bent u niet in de gelegenheid om naar Parijs te komen? Bezoek ons dan op 5, 6 of 7 november 2024 tijdens onze volgende beurs ICT & Logistiek in Utrecht. We nodigen u van harte uit op onze stand 08.B011
 
 
* De levenslange garantie geldt niet voor producten die worden bevestigd in of aan de montagesystemen van RAM Mounts, voor periodiek te vervangen onderdelen (zoals zuignappen of (schuim)rubberen onderdelen) of voor elektronica c.q. elektronische onderdelen. Voor deze zaken geldt een garantie van 3 jaar.

Filteren

Zoeken

Tonen

20
20
32
64
100
200

Sorteren

Age: New to Old
Age: New to Old
Age: Old to New
Title

Categories

Alles selecteren
Algemeen
Nieuw product
Nieuws
Product nieuws
Product Tips and Tricks
Zoeken  
Iso Certificering

Contact

Apolloweg 80, 8239 DA Lelystad
Flevoland, Nederland


Tel. +31 (0) 88 9494 600
info@rammounts.nl


Bereikbaar van:
Ma t/m Vr van 8:30 tot 17:00

Het gebruik van deze site betekent dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden | Auteursrecht © 2024 RAM® Mounts Benelux
Aangedreven door Webpro | Gemaakt door IT Design
Top