Offerte opvragen

RAM® Mounts ondersteunt workflows in supply chain met GDS® Tech™

Gds Montageoplossingen Voor Supply Chain Technologie

Als innoverende producent van onder andere GDS® Tech™ montage systemen, kent RAM® Mounts als geen ander het belang van toekomstbestendige ecosystemen. Hoe belangrijk het is om te blijven ontwikkelen kwam ook naar voren in een onlangs verschenen publicatie over een onderzoek op het gebied van Warehouse Operations door Manhattan Associates. Daarin werd duidelijk dat er nog veel verbetering moet komen in het stroomlijnen van workflows in de supply chain.

 

Verouderde IT-hardware
 

Van de ondervraagde respondenten van het onderzoek, gaf 28% aan dat verouderde IT-hardware en-software onder meer een probleem was. Een van de gevolgen van daarvan is het achterblijven in technologische ontwikkeling. Bedrijven die de succesvol willen blijven op de lange termijn, doen er goed aan om te investeren in nieuwe technologieën.
 
Om deze efficiëntie slag te winnen en papierwerk terug te dringen op alle werkplekken, is een goede digitale infrastructuur van belang. Dat betekent niet alleen investeren in nieuwe hardware en software, maar ook in innovatie en toekomstbestendige houders voor laptops, tablets, scanners etc. Voor de ontwikkeling van houders heeft RAM® Mounts een korte lijn met toonaangevende fabrikanten van apparaten voor de Supply Chain, zoals Zebra Technologies, Honeywell, Samsung, Panasonic en Toshiba.

 

IntelliSkin® en GDS® Technology™


IntelliSkin® en het GDS® Technology™ ecosysteem van producten zorgen ervoor dat uw nieuwe apparaat overal veilige en beschermd kan worden gebruikt, waarbij mobiliteit het sleutelwoord is.  Verplaats eenvoudig een tablet van bureau, naar reachtruck, naar handdrager of ander voertuig. Voorzien van een IntelliSkin®-hoes kunnen gebruikers een breed scala aan telefoons en tablets veilig opladen, docken en synchroniseren met behulp van GDS® Technology™. Accessoires zoals GDS® desktop- en voertuigdocks zijn volledig compatibel met elk apparaat verpakt in een IntelliSkin®-hoes. Wanneer het onvermijdelijk tijd is om uw apparaat te upgraden, maakt de gestandaardiseerde GDS®-oplaadconnector het gemakkelijk, zodat u altijd de nieuwste technologie kunt gebruiken.

 

GDS® Uni-Conn™

 

RAM® Mounts heeft zich tot doel gesteld om inventieve oplossingen te produceren die levens verbeteren en om de wereldleider te zijn op het gebied van eersteklas montageoplossingen.  
 
De GDS® Uni-Conn™ is een doorontwikkeling op de praktische GDS®Tech™ docks, waardoor tablets nog eenvoudiger uit hun houder te verwijderen zijn. Binnenkort is deze handige voertuighouder beschikbaar voor de Samsung Tab Active5, de Samsung Tab A9+, Apple iPad 10th Gen.

 

Levenslange garantie


GDS® producten zijn gebruiksvriendelijk; het is in principe een kwestie van Plug & Play. Op deze artikelen zit 3 jaar garantie. In combinatie met de unieke kogel- en armtechnologie van de montage onderdelen zijn de mogelijkheden ongeëvenaard en optimaal ergonomisch in te stellen.
 
De robuuste RAM® Mounts montage oplossingen zijn oersterk. Wij hebben hierin zoveel vertrouwen, dat we een levenslange garantie geven.

 

Always Protected. Always Connected.®

 

Filteren

Zoeken

Tonen

20
20
32
64
100
200

Sorteren

Age: New to Old
Age: New to Old
Age: Old to New
Title

Categories

Alles selecteren
Algemeen
Nieuw product
Nieuws
Product nieuws
Product Tips and Tricks
Zoeken  
Iso Certificering

Contact

Apolloweg 80, 8239 DA Lelystad
Flevoland, Nederland


Tel. +31 (0) 88 9494 600
info@rammounts.nl


Bereikbaar van:
Ma t/m Vr van 8:30 tot 17:00

Het gebruik van deze site betekent dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden | Auteursrecht © 2024 RAM® Mounts Benelux
Aangedreven door Webpro | Gemaakt door IT Design
Top