Offerte opvragen

RAM® Mounts kondigt aangepaste kleuren aan voor IntelliSkin® Next Gen

 RAM® Mounts Benelux   2024-09-06 Nieuw product, Product nieuws
Foto Blog Intelliskin Nl

De IntelliSkin® is de hoeksteen van het GDS® Ecosysteem™, een beschermende hoes die de USB-C-poort van elk apparaat transformeert in een set platte pogopads. Hiermee verlengt het gebruik van de hoes, in combinatie met GDS® Tech™ de levensduur van het apparaat en de gebruiker ervaart een probleemloze oplaadervaring.
 
Momenteel zijn er drie stijlen van IntelliSkin®:

  • IntelliSkin® Next Gen,
  • IntelliSkin® Hard Case
  • IntelliSkin® Thin-Case™
     

Elke stijl van IntelliSkin® heeft unieke kenmerken, ideaal voor verschillende sectoren en omgevingen.
 
De gekleurde uitvoering is alleen van toepassing op de IntelliSkin® Next Gen-stijl,  een apparaat-hoes die een harde kunststof buitenkant combineert met zacht, schokabsorberend rubber. Deze combinatie voldoet aan militaire normen voor valbescherming (MIL-STD-810G), waardoor het de voorkeursoplossing is voor sectoren zoals logistiek, buitendiensten, afvalverwerking en meer.
 
Is de GDS® Technology™ nieuw voor u? Lees hier meer over ons revolutionaire apparaat montagesysteem dat robuuste bescherming, opladen en gegevenssynchronisatie biedt. Wanneer GDS® Tech™ en IntelliSkin® samen worden gebruikt, leveren ze een werkstroomgerichte ervaring. Beiden zijn doelgericht gebouwd voor kostenefficiënte upgrades.

 

Waarom uw IntelliSkin® aanpassen

 

De standaard IntelliSkin® Next Gen is verkrijgbaar in RAM® Zwart en Lichtgrijs, beide zijn verkrijgbaar bij rammount.nl of te bestellen via onze RAM® verkooppunten.

 

Er zijn verschillende redenen waarom het aanpassen van de kleur van de IntelliSkin® voor uw bedrijf bij een volgende investering nuttig kan zijn:

  • Kleurcodering om verkeerde toewijzing van middelen te voorkomen;
  • Verhoogde zichtbaarheid;
  • Versterken van de merkidentiteit.
     

Kleurcodering voor efficiëntie


Wanneer uw bedrijf meerdere teams heeft die cross-functioneel werken in dezelfde ruimte, kunnen apparaten gemakkelijk door elkaar worden gehaald, zoekraken of vergeten worden. Door teams, locaties of apparaten een specifieke kleur toe te wijzen, kan uw team eenvoudig herkennen welk apparaat van hen is en welk niet.


Bovendien kan het kleur-coderen van apparaten het inventarisatie- en oplaadproces stroomlijnen, waardoor het sneller en efficiënter wordt om audits uit te voeren en ervoor te zorgen dat alle apparaten aan het einde van de dag zijn gecontroleerd. In omgevingen zoals magazijnen, fabrieken of buitendiensten, waar meerdere apparaten gelijktijdig worden gebruikt, kunnen op maat gemaakte IntelliSkin®-kleuren een wereld van verschil maken bij het behouden van orde en organisatie binnen uw bedrijf.

 

Verhoogde zichtbaarheid

 
In dynamische werkomgevingen waar zware machines veel voorkomen, is de veiligheid van werknemers altijd een prioriteit. Werknemers en dure apparatuur worden veilig gehouden door het gebruik van goed zichtbare veiligheidsvesten en apparatuur.
 
Bedrijven kunnen veiligheid prioriteit geven door hun volgende inzet van IntelliSkin® Next Gen te personaliseren met hi-vis kleuren. Zorg ervoor dat uw investering in geavanceerde apparaten niet opgaat in een drukke, saaie omgeving.
 
Een veelvoorkomende veiligheidskleur die de overweging waard is, en die veel wordt gebruikt in de bouwsector, hi-vis oranje. Denk aan de andere apparatuur die in oranje is gehuld om bestuurders en werknemers veilig te houden, zoals verkeerskegels, wegmarkeringen, waarschuwingsborden en meer.

 

Merkidentiteit

 
De praktische toepassingen van IntelliSkin® voor het wagenpark zijn duidelijk, maar deze nieuwe mogelijkheid om de kleur van uw IntelliSkin® Next Gen aan te passen, opent de deur voor bedrijven om meer plezier en bedrijfstrots te tonen.
 
Merkkarakter en herkenning zijn krachtige hulpmiddelen voor klantperceptie. Versterk uw bedrijfsbranding en identiteit met aangepaste IntelliSkin® Next Gen-kleuren voor uw wagenpark. Kleuren zijn met name waardevol voor klantgerichte sectoren zoals detailhandel, horeca, gezondheidszorg en transport. Waar uw medewerkers zich ook bevinden met hun werk, dankzij de aangepaste IntelliSkin®-kleuren zijn uw werknemers visueel herkenbaar in lijn met uw merk. Dit subtiele maar effectieve branding-instrument kan een blijvende indruk maken op klanten, cliënten en partners.
 

Kleuren en stijlen

 
Bedrijven kunnen hun wagenpark IntelliSkin® Next Gen volledig aanpassen met een verscheidenheid aan kleuren en stijlen.
De beschikbare kleuren zijn: Rood (Pantone 485C), Oranje (Pantone 158 C), Geel (Pantone 107 C), Blauw (Pantone 107 C), Groen (Pantone 340 C), Lichtgrijs (Pantone 428 C) en RAM® Zwart.

Ziet u geen kleur die u zoekt? Neem contact op met uw RAM® Mounts-vertegenwoordiger om het volledige aanbod van beschikbare standaardkleuren te bekijken, evenals de vereisten voor een volledig aangepaste kleur!
 
Naast kleurselectie is er nog een manier om de IntelliSkin® Next Gen aan te passen. Zoals eerder vermeld, combineert deze stijl van IntelliSkin® een harde kunststof buitenkant met zacht, schokabsorberend rubber. De harde kunststof en het zachte rubber zijn afzonderlijke onderdelen die elk kunnen worden aangepast voor een unieke uitstraling en gevoel. Hieronder ziet u voorbeelden van een rode IntelliSkin® met een bijpassende rode harde kunststof schaal, een IntelliSkin® met een witte harde kunststof schaal en een IntelliSkin® met een lichtgrijze harde kunststof schaal.

 

Dit is wat u moet weten

 

Bent u geïnteresseerd in de volgende stap en wilt u meer weten over de minimale bestelhoeveelheden voor een batch aangepaste IntelliSkin® Next Gen-kleuren? Neem contact op met uw RAM® Mounts-vertegenwoordiger, stuur een e-mail naar sales@rammount.nl of bel +31 (0) 88 9494 600.
 

Over RAM Mounts Benelux

 

RAM® Mounts Benelux, gevestigd in Lelystad, Nederland, is de toonaangevende importeur en distributeur van het Amerikaanse merk RAM® Mounts, robuuste en veelzijdige montagesystemen voor vrijwel elke toepassing en elk apparaat – inclusief telefoons, tablets, camera’s, GPS-systemen, laptops, maritieme elektronica, printers, radio’s en nog veel meer. Met een portfolio van meer dan 5.000 artikelen, in combinatie met de innovatieve ingenieurs en in-house productexperts van het hoofdkantoor in Seattle, hebben we de tools en expertise om montagesystemen te creëren die lang meegaan.

Filteren

Zoeken

Tonen

20
20
32
64
100
200

Sorteren

Age: New to Old
Age: New to Old
Age: Old to New
Title

Categories

Alles selecteren
Algemeen
Nieuw product
Nieuws
Product nieuws
Product Tips and Tricks
Zoeken  
Iso Certificering

Contact

Apolloweg 80, 8239 DA Lelystad
Flevoland, Nederland


Tel. +31 (0) 88 9494 600
info@rammounts.nl


Bereikbaar van:
Ma t/m Vr van 8:30 tot 17:00

Het gebruik van deze site betekent dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden | Auteursrecht © 2024 RAM® Mounts Benelux
Aangedreven door Webpro | Gemaakt door IT Design
Top