Offerte opvragen

iPhone 16 RAM Mount en universele oplossingen

 RAM Mounts Benelux   2024-09-16 Nieuws, Product nieuws
Een Iphone 16 Wordt Vastgezet In Een Voertuig

De iPhone 16 werd op maandag 9 september 2024 aangekondigd tijdens het Apple Event. Deze nieuwe versie van de iPhone zit boordevol geavanceerde functies, zoals 50% sneller opladen, camerabediening via de knop aan de zijkant van de iPhone, en de geheel nieuwe Apple Intelligence. Met de recente release van de iPhone 16 vragen veel mensen zich af hoe goed deze nieuwe apparaten van Apple passen in hun huidige telefoonhouder. Dit is een logische vraag, want de producten van RAM® Mounts zijn gebouwd om de zwaarste omstandigheden te doorstaan en een leven lang mee te gaan. Hoewel onze oplossingen  een hoger prijskaartje hebben, bieden ze ook een levenslange garantie, waardoor het de enige telefoonhouder is die je ooit nodig zult hebben.


Gelukkig hebben de experts van RAM® Mounts bevestigd alle vier de modellen (iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max) passen in onze universele houders!

 

RAM® X-Grip® voor de iPhone 16-serie

 

De RAM® X-Grip® is onze populairste telefoonhouder met een universeel ontwerp dat om vrijwel elke telefoon past. In de jaren 2000, toen mobiele telefoons op het hoogtepunt van hun populariteit waren en de allereerste iPhone uitkwam, waren telefoons veel kleiner! Het is dan ook geen verrassing dat de originele RAM® X-Grip® was ontworpen voor kleinere telefoons zoals de iPhone 4SE. Fast forward 12 jaar en het gemiddelde telefoonscherm is aanzienlijk gegroeid.

 

Hoewel het originele RAM® X-Grip®-ontwerp een succesvolle, universele optie bleek te zijn, zijn moderne mobiele telefoons groter geworden dan de maximale breedte. Daarom is de RAM® X-Grip® verkrijgbaar in twee verschillende maten— één voor grote telefoons (UN10) en één voor kleine telefoons (UN7).


De RAM® X-Grip® voor grote telefoons (UN10) is de aanbevolen oplossing voor de gehele iPhone 16-serie, inclusief de iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone Pro en iPhone Pro Max.

 

RAM® Quick-Grip Voor iPhone 16 Serie

Ram Mount Quick Grip

De RAM® Quick-Grip™ is een alternatief type telefoonhouder dat een eenvoudige methode biedt om je telefoon met één hand te plaatsen. Terwijl de RAM® X-Grip® twee handen nodig heeft om je telefoon vast te zetten – één hand om de armen open te knijpen en één om de telefoon te plaatsen – maakt de RAM® Quick-Grip™ het mogelijk om de telefoon met één hand te gebruiken. Je duwt simpelweg het bovenste deel van de houder omhoog, schuift je telefoon erin, en laat het vervolgens automatisch terugtrekken totdat de telefoon stevig vastzit.

 

Net als de RAM® X-Grip® zijn er twee unieke maten van de RAM® Quick-Grip™ om zowel kleinere telefoons als grotere, moderne telefoons te ondersteunen: de RAM® Quick-Grip™ (PD3) en de RAM® Quick-Grip™ XL (PD4).


De RAM® Quick-Grip™ XL (PD4) is de aanbevolen oplossing voor de gehele iPhone 16-serie, inclusief de iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone Pro en iPhone Pro Max.


Bekijk de video hieronder voor een overzicht van de functies van de RAM® Quick-Grip™.

 

Filteren

Zoeken

Tonen

20
20
32
64
100
200

Sorteren

Age: New to Old
Age: New to Old
Age: Old to New
Title

Categories

Alles selecteren
Algemeen
Nieuw product
Nieuws
Product nieuws
Product Tips and Tricks
Zoeken  
Iso Certificering

Contact

Apolloweg 80, 8239 DA Lelystad
Flevoland, Nederland


Tel. +31 (0) 88 9494 600
info@rammounts.nl


Bereikbaar van:
Ma t/m Vr van 8:30 tot 17:00

Het gebruik van deze site betekent dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden | Auteursrecht © 2024 RAM® Mounts Benelux
Aangedreven door Webpro | Gemaakt door IT Design
Top