Helikopters

Reken op RAM®-houders om al uw apparaten in de cockpit van de helikopter te beveiligen. Ontworpen om maximale instelbaarheid en trillingsdemping te bieden, zorgen voor veilige bediening van apparaten, waaronder telefoons, tablets, camera's, vizieren, blocnotes, GPS-eenheden en nog veel meer. Kies uit klem, rail, zuignap en boorpoorten. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-helikopterbevestigingen.


Houders voor helikopters

Camera houders


Het RAM®-ontwerp met dubbele kogel en zuignap neemt de camerabevestiging naar een nieuw niveau. Met 360 graden rotatie en hengelen kunt u prachtige foto's maken van het landschap of beelden van u en de vliegervaring van uw passagier. Zowel de RAM® universele actiecamera-adapter en ¼ "-20 draadadapters maken het mogelijk om een GoPro, Garmin Virb XE of bijna elke andere camera te bevestigen.

Camera houders bekijken

Smartphone houders


Monteer uw telefoon op handige kijk- en bedieningsposities in een helikoptercockpit. Verwisselbare wiegen zoals de populaire RAM® X-Grip® en passende houders voor een groot aantal telefoons maken het gemakkelijk om uw apparaat te beveiligen. Koppel elke telefoonhouder met de RAM® Twist-Lock ™ zuignap voor een stevige grip op de grond en in de lucht.

Smartphone houders bekijken

Tablethouders


Tabletten hebben een revolutie teweeggebracht in de luchtvaartindustrie - RAM® bevestigingsoplossingen maken het een koud kunstje om ze in de cockpit van uw helikopter te monteren. Met de integratie van EFB's monteert u uw tablet precies waar u hem nodig hebt voor het uitvoeren van FlyQ of ForeFlight. Ongeacht het merk van uw tablet, RAM® biedt verschillende tablethouderontwerpen die voldoen aan uw specifieke behoeften, waaronder de RAM® EZ-Roller ™, RAM® Tab-Tite ™ en RAM® X-Grip®.

Tablethouders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.