Helikopters

Reken op RAM®-houders om al uw apparaten in de cockpit van de helikopter te beschermen. Ontworpen om maximale instelbaarheid en trillingsdemping te bieden. Veilige bediening van apparaten, waaronder telefoons, tablets, camera's, vizieren, blocnotes en GPS-eenheden, is dan gegarandeerd. Kies uit klem, rail, zuignap en boorpoorten. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-helikopterhouders.


Houders voor helikopters

Camera houders


Het RAM®-ontwerp met dubbele kogel en zuignap neemt camerabevestiging naar een nieuw niveau. Met 360-gradenrotatie en hengelen kun je prachtige foto's maken van het landschap of beelden van jezelf en de vliegervaring van je passagier. Zowel de RAM® universele actiecamera-adapter en ¼ "-20 draadadapters maken het mogelijk om een GoPro, Garmin Virb XE of bijna elke andere camera te bevestigen.

Camera houders bekijken

Smartphone houders


Monteer je telefoon op handige kijk- en bedieningsposities in een helikoptercockpit. Verwisselbare wiegen zoals de populaire RAM® X-Grip® en passende houders voor een groot aantal telefoons maken het gemakkelijk om je apparaten te beveiligen. Koppel elke telefoonhouder met de RAM® Twist-Lock ™ zuignap voor een stevige grip op de grond en in de lucht.

Smartphone houders bekijken

Tablethouders


Tablets hebben een revolutie teweeggebracht in de luchtvaartindustrie - RAM® bevestigingsoplossingen maken het een koud kunstje om ze in de cockpit van je helikopter te monteren. Met de integratie van EFB's monteert je je tablet precies waar je hem nodig hebt voor het uitvoeren van FlyQ of ForeFlight. Ongeacht het merk van je tablet, RAM® biedt verschillende tablethouderontwerpen die voldoen aan uw specifieke behoeften, waaronder de RAM® EZ-Roller ™, RAM® Tab-Tite ™ en RAM® X-Grip®.

Tablethouders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.