Privé jet

Als het gaat om zakelijke jets biedt RAM® Mounts alles wat nodig is om zowel de piloten in de cockpit als de passagiers aan boord gelukkig te houden. Kies uit permanente en tijdelijke montageoplossingen om apparaten beschermd en toegankelijk te houden - van telefoons en tablets tot draagbare GPS-apparatuur en -ontvangers. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-jet-mounts.


Houders voor privé jets

Complete kits


Maak in de cockpit gebruik van complete RAM®-montagekits die klaar zijn om tablets, telefoons, GPS-apparaten, zonnekleppen, notitieblokken, ADS-B-eenheden en meer te beschermen. Deze veelzijdige montagesystemen maken gebruik van het dubbele RAM®-kogel- en inbussysteem, zodat u afzonderlijke componenten kunt verwisselen bij het upgraden van apparaten.

Complete kits bekijken

Componenten


Met individuele RAM®-componenten creëert u de ideale opstelling voor uw cockpit. Of u nu jukklemmen, zittingrailhouders of glasoplossingen nodig hebt, zoals de RAM® Twist-Lock ™ zuignap, er zijn verschillende bevestigingsbases voor de cockpit om uit te kiezen. Als u uw houder wilt afwerken, koppelt u uw geselecteerde basis met een compatibele arm en houder voor uw specifieke apparaat, zoals houders en houders met een passende vorm voor tablets, telefoons, GPS-eenheden, camera's en meer.

Componenten bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.