Vliegtuig

Of u nu met uw eigen vliegtuig vliegt of een commerciële vlucht uitvoert, RAM® Mounts is er trots op aan de zijde van elke piloot te zijn. Met zowel permanente als tijdelijke montageoplossingen hebben piloten verschillende opties om apparaten beschermd en toegankelijk te houden zonder het zicht sterk te beïnvloeden. In feite zijn de RAM® zuignapbevestigingen een van de enige FAA-goedgekeurde zuignappen voor commerciële vliegtuigen. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-vliegtuighouders.


Houders voor vliegtuigen

Complete kits


Tablets, telefoons en GPS-apparatuur zijn onmisbare hulpmiddelen voor piloten. Met complete bevestigingssets voor de cockpit van RAM® kunt u deze apparaten snel en eenvoudig beveiligen, inclusief zonnekleppen, notitieblokken en ADS-B-eenheden. Het modulaire RAM® dubbele kogel- en mofsysteem stelt u in staat om componenten te mixen en matchen en zorgt voor bijna oneindige instelmogelijkheden.

Complete kits bekijken

Componenten


Creëer uw ideale montageoplossing voor de cockpit met individuele RAM®-componenten. Kies eerst uit verschillende bevestigingsbases die zijn ontworpen met de piloot in het achterhoofd, zoals beugelklemmen, zittingrailsteunen en de RAM® Twist-Lock ™ zuignap. Kies vervolgens een compatibele arm en een houder voor uw specifieke apparaat. RAM® biedt passende houders en houders voor tablets, telefoons, GPS-eenheden, camera's, zonnekleppen, ADS-B-eenheden en meer.

Componenten bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.