ATV/UTV (Quad en buggy)

Catalogus bekijken

Als het erop aankomt om de klus te klaren, is RAM® Mounts er trots op dat ze worden vertrouwd door ATV- en UTV-eigenaars overal die hun apparaten veilig en toegankelijk willen houden. We bieden een breed scala aan modulaire rail- en trackbases om uit te kiezen, wat betekent dat u hier uw ideale montageoplossing kunt vinden voor elk apparaat dat u nodig hebt - waar u het ook maar nodig hebt. Ontdek de volledige reeks RAM® ATV- en UTV-mounts hieronder.


Houders voor op de quad of buggy

Telefoon houders


Nooit zonder je telefoon en met belangrijke kaart- en trail-apps op je ATV of UTV. RAM® biedt de beste oplossingen voor het monteren van telefoons, zoals de RAM® X-Grip®-houder, samen met compatibele lijm- en railvoeten die zijn ontworpen om uw telefoon te beschermen.

Telefoon houders bekijken

Camera houders


Krijg de perfecte foto vanuit je camera met RAM® universele actiecamera-adapters. Waar je je actiecamera ook in je ATV of UTV wilt monteren, vertrouw op RAM® voor een verscheidenheid aan inventieve oplossingen.

Camera houders bekijken

Bekerhouders


RAM® Level Cup ™ zelfregelende drinkbekerhouders hebben twee draaipunten zodat uw drankje altijd rechtop blijft staan. Het RAM® dubbele kogel- en mopsysteem is geschikt voor verschillende maten flessen, blikjes, bekers en mokken en zorgt voor maximale instelbaarheid en compatibiliteit met een verscheidenheid aan bases, perfect voor ATV's en UTV's.

Bekerhouders bekijken

GPS/Navigatie houders


RAM® ondersteunt GPS-apparaten van merken zoals Garmin, Magellan, TomTom en meer, zodat u altijd uw vertrouwde apparaat mee op pad kunt nemen. Met een standaard houder, arm en compatibel RAM®-montagesysteem houdt u uw GPS-apparaat toegankelijk en in een ideale kijkhoek.

GPS/Navigatie houders bekijken

Spotlight-houders


De RAM® LED-spot is verzegeld in een stijve composietbehuizing en straalt een krachtig licht uit van de LED frosted lamp. In combinatie met het RAM®-kogel- en mopsysteem is het aanpassen en vastzetten van de schijnwerper eenvoudig - en is compatibel met elke 12V sigarettenadapter.

Spotlight-houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.