ATV/UTV (Quad en buggy)

Catalogus bekijken

Als het erop aankomt om de klus te klaren, is RAM® Mounts er trots op dat ze worden vertrouwd door ATV- en UTV-eigenaars overal die hun apparaten veilig en toegankelijk willen houden. We bieden een breed scala aan modulaire rail- en trackbases om uit te kiezen, wat betekent dat u de controle heeft over het creëren van uw ideale montageoplossing voor elk apparaat dat u nodig hebt - waar u het ook maar nodig hebt. Verken de volledige reeks RAM® ATV- en UTV-mounts hieronder.


Houders voor op de quad of buggy

Telefoon houders


Wees nooit zonder je telefoon en met belangrijke kaart- en trail-apps wanneer je op je ATV of UTV bent. RAM® biedt populaire oplossingen voor het monteren van telefoons, zoals de RAM® X-Grip®-houder, samen met compatibele lijm- en railvoeten die zijn ontworpen om uw telefoon te beschermen.

Telefoon houders bekijken

Camera houders


Krijg de perfecte foto vanuit je camera met RAM® universele actiecamera-adapters. Waar je je actiecamera ook in je ATV of UTV wilt monteren, vertrouw op RAM® voor een verscheidenheid aan inventieve oplossingen.

Camera houders bekijken

Bekerhouders


RAM® Level Cup ™ zelfegaliserende drinkbekerhouders hebben twee draaipunten zodat uw drankje altijd rechtop blijft staan. Het RAM® dubbele kogel- en mopsysteem past in verschillende maten flessen, blikjes, bekers en mokken en zorgt voor maximale instelbaarheid en compatibiliteit met een verscheidenheid aan bases, perfect voor ATV's en UTV's.

Bekerhouders bekijken

GPS/Navigatie houders


RAM® ondersteunt GPS-apparaten van merken zoals Garmin, Magellan, TomTom en meer, zodat u altijd uw vertrouwde apparaat op de paden hebt. Met een standaard houder, arm en compatibel RAM®-montagesysteem houdt u uw GPS-apparaat toegankelijk en in een ideale kijkhoek.

GPS/Navigatie houders bekijken

Spotlight-houders


De RAM® LED-spot is verzegeld in een stijve composietbehuizing en straalt een krachtig licht uit van de LED frosted lamp. In combinatie met het RAM®-kogel- en mopsysteem is het aanpassen en vastzetten van de schijnwerper eenvoudig - en is compatibel met elke 12V sigarettenadapter.

Spotlight-houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.