Crossmotor

Catalogus bekijken

Rijders die hun dirtbikes tot het uiterste afronden, kiezen voor RAM® Mounts om hun favoriete apparaten te beschermen. Met onze modulaire oplossingen voor railmontage beschikt u over verschillende opties om uw actiecamera of andere apparaten te beveiligen en deze toegankelijk en veilig te houden - waar uw crossmotor u ook naartoe brengt. Ontdek hieronder de volledige reeks RAM®-montagesets voor dirt-bikes.


Houders voor op de crossmotor

Telefoon houders


Compatibel met een breed scala aan motorfietsen bases, RAM® biedt verschillende populaire telefoonhouders voor crossmotoren. De bestverkopende RAM® X-Grip® houder ondersteunt telefoons in hoesjes en hoezen, met de meegeleverde veiligheidskoord biedt extra beveiliging voor uw telefoon.

Telefoon houders bekijken

Camera houders


Met RAM® wordt het eenvoudig om je actiecamera aan je crossmotor te bevestigen. Gebruik een universele camera voor actiecamera's en monteer uw camera precies waar u wilt met een brede selectie RAM®-motorfietsen.

Camera houders bekijken

GPS/Navigatie houders


Als u uw GPS-apparaat op uw crossmotor moet monteren, zijn RAM®-form-fit houders een ideale oplossing voor merken als Garmin, Magellan, TomTom en meer. Koppel uw GPS en houder aan een compatibele motorfietsbasis om te profiteren van het robuuste en veelzijdige RAM® dubbele bal- en dopsysteem.

GPS/Navigatie houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.