Mountain bike

Catalogus bekijken

Of je nu een downhill single-track of cross-country fietst, niets is duurzamer dan je mountainbike. Dus ongeacht welke apparaten u moet beschermen, u krijgt dezelfde duurzaamheid en prestaties die u verwacht met RAM® Mounts. We bieden een breed scala aan oplossingen voor het monteren van verschillende apparaten op uw off-roadmotor, zoals actiecamera's, telefoons en meer. Ontdek hieronder de volledige reeks RAM® mountainbike-steunen.


Houders voor op de mountain bike

RAM® EZ-On/Off™


De RAM® EZ-On / Off ™ wordt bevestigd aan uw stuur of frame met twee kabelbinders, waardoor een veilige grip wordt geboden met de laagst mogelijke footprint. Een veerbelaste adapter sluit rechtstreeks aan op uw actiecamera, GPS of telefoon en klikt in het basisstation, zodat u uw apparaat eenvoudig met de hand kunt installeren en verwijderen.

RAM® EZ-On/Off™ bekijken

RAM® EZ-Strap™


Voorzie het stuur van 0,5 mm tot 2,58 inch in diameter met de RAM® EZ-Strap ™ fietssteun. De stevige, rubberen riem kan op de perfecte lengte worden gesneden en de basis bevat een uitsparing die zowel RAM®-naar-RAM® als RAM®-naar-Garmin dubbele balarmen kan bevatten.

RAM® EZ-Strap™ bekijken

RAM® dubbele kogel houders


Maak gebruik van de dubbele RAM-balsteunen die perfect zijn voor het fietsstuur en het frame - sluit de arm op de apparaathouder aan en uw installatie is voltooid. De RAM® Tough-Claw ™ kan eenvoudig worden bevestigd en verwijderd op fietsframes van elke grootte. En de met zink gecoate RAM® U-Bolt-voetstukken zijn ontworpen om de meest veilige houvast mogelijk te maken.

RAM® dubbele kogel houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.