Voertuig (off road)

Catalogus bekijken

RAM® Mounts heeft alles wat uw off-roadvoertuig nodig heeft om uw apparaten beschermd en toegankelijk te houden. Of je nu een off-roadavontuur meemaakt, zoals overlanding, rotscrawl, moddervorming of het raken van de zandduinen, RAM® biedt een breed scala aan bases voor het beveiligen van actiecamera's, telefoons, tablets, lampen en meer. Opties zijn onder meer klevende, klemmende, drill-down, rail en zuignapbodems. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM® off-road voertuigbevestigingen.


Houders voor off-road voertuigen

Tablethouders


Kies uit verschillende RAM® tablet-voertuighouders om uw apparaat op de trails te beschermen. Eenvoudig te installeren RAM® No-Drill ™ -steunen maken gebruik van de bestaande hardware van de stoelrails aan de passagierszijde en zijn compatibel met houders zoals de RAM® X-Grip®, RAM® Tab-Tite ™, RAM® Tab-Lock ™, en nauwsluitende houders.

Tablethouders bekijken

Smartphone houders


Zorg dat je je telefoon altijd bij je hebt wanneer je off-road bent, zodat je kaart- en trail-apps kunt gebruiken. Compatibele lijm- en railvoeten in combinatie met telefoonhouders zoals de RAM® X-Grip® en nauwsluitende houders zorgen voor de meest betrouwbare en robuuste oplossingen voor het monteren van telefoons.

Smartphone houders bekijken

GPS/navigatie houders


RAM®-standaard beugels en montagebases zijn ontworpen om uw GPS-apparaat veilig en toegankelijk te houden in uw off-road voertuig. Kies uit een breed scala aan compatibele oplossingen voor merken zoals Garmin, Magellan, SPOT, TomTom en meer.

GPS/navigatie houders bekijken

Camera houders


Met de universele actiecamera-adapters van RAM® kun je alle actie van je off-roadvoertuig vastleggen. Compatibel met de meeste merken actiecamera's, sluit de adapter eenvoudig aan op een RAM®-arm en montagevoet voor bijna oneindige instelbaarheid en vibratiedemping.

Camera houders bekijken

Licht houders


Voor offroad-avonturen heeft RAM® je bijna overal voorzien van componenten voor het monteren van extra lichten. Dankzij het RAM®-kogel- en inbussysteem is het eenvoudig om aanpassingen aan te brengen voor de perfecte plaatsing. De RAM® LED-spot straalt een voedingslamp uit van de LED-frosted lamp, verzegeld in een stijve behuizing van een composiet.

Licht houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.