Auto

Catalogus bekijken

Altijd uw apparaat bij u tijdens het autorijden door het uitgebreide assortiment RAM houders, geschikt voor elke auto. Monteer uw GPS, Smartphone, tablet of laptop stabiel met de houders van RAM. Snelle montage, flexibel en verstelbaar in elke kijkhoek voor optimaal gebruiksgemak van uw apparaat.


Houders voor in de auto

Telefoon houders


RAM® biedt een breed scala aan oplossingen voor het monteren van voertuigen voor telefoons om u niet af te leiden tijdens het rijden en tegelijkertijd uw apparaat toegankelijk te houden. Combineer populaire bases zoals de RAM® Twist-Lock ™ zuignap, zelfklevende dashmounts en bekerhouders op de telefoonhouders, inclusief de RAM® X-Grip®, RAM® Quick-Grip ™ en passende houders.

Telefoon houders bekijken

Laptop houders


Met een uitgebreide reeks RAM® No-Drill ™ en drill-down laptop-voertuigbevestigingen kunt u uw laptop eenvoudig in uw auto, vrachtwagen of SUV beveiligen. Met verschillende instelpunten kunt u met deze houders uw laptop in de meest ergonomische en comfortabele positie plaatsen.

Laptop houders bekijken

Tablethouders


RAM® No-Drill ™ tablet-voertuigbevestigingen kunnen uw apparaat eenvoudig beveiligen met behulp van de bestaande hardware van de stoelrails aan passagierszijde. Kies uit houders zoals de RAM® X-Grip®, RAM® Tab-Tite, RAM® Tab-Lock ™ en vormsluitende houders om uw laptop te bevestigen. Gebruik het RAM®-ball-and-socket-systeem en plaats uw tablet in de ideale hoek.

Tablethouders bekijken

GPS/Navigatie houders


Aansluitende RAM® GPS-steunen bieden trillingsdemping en duurzaamheid voor een breed scala aan merken en apparaten - allemaal tegen een scherpe prijs. Afhankelijk van de GPS-locatie van uw voorkeur kiest u uit modulaire windscherm- en dashboardbevestigingsbases die ook voor uw andere apparaten kunnen worden gebruikt.

GPS/Navigatie houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.

Automatisch