Caravans en campers

Catalogus bekijken

Als u de weg oprijdt in uw camper of caravan, helpt RAM® Mounts het leven een beetje gemakkelijker te maken voor het hele gezin met bevestigingsoplossingen voor telefoons, tablets, GPS-apparaten en nog veel meer. Houd uw apparaten veilig en toegankelijk in de cockpit, en in de rest van uw geliefde huis op wielen. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM® RV- en motorhome-bevestigingen.


Houders voor campers en caravans

Apparaathouders


Of u nu een laptop, telefoon of tablet monteert, RAM® heeft een verscheidenheid aan oplossingen die ideaal zijn voor campers en campers. Kies een montagebasis die het beste bij uw ruimte past, inclusief bekerhouder-, dashboard- en windschermbevestigingen. Voor een meer permanente oplossing, kijk eens naar de populaire montagevoeten voor op een lager niveau.

Apparaathouders bekijken

RAM® Tough-Track™


RAM® biedt track-montagesystemen en track-bases om een schone manier te bieden om apparaten in uw camper of camper te beveiligen. Kies eerst het RAM® Tough-Track ™ -systeem dat het beste bij u past, inclusief aluminium en composietversies. Kies vervolgens uit kits met apparaathouders en compatibele trackbasiscomponenten zodat u bekerhouders, telefoons, tablets en meer kunt monteren.

RAM® Tough-Track™ bekijken

Accessoires


De opties zijn onbegrensd met RAM® en met een groot aantal accessoires kunt u uw camper of camper nog verder aanpassen. Maak gebruik van de RAM® Roller-Ball ™ voor tracks, kabelbeheerders, dokken, power hubs en meer.

Accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.