Motor

Catalogus bekijken

Altijd uw apparaat bij u tijdens het motorrijden door de uitgebreid assortiment RAM houders geschikt voor elke motor. Monteer uw GPS of Smartphone met de houders van RAM. Snelle montage, flexibel en verstelbaar in elke kijkhoek voor optimaal gebruiksgemak van uw apparaat.


Houders voor op de motor

Telefoon houders


De populaire RAM® X-Grip® houder is in staat bijna elke telefoon op de markt te beveiligen en is een veelgebruikt motoraccessoire. Het ondersteunt zelfs telefoons in hoesjes en hoezen. RAM® biedt ook nauwsluitende telefoonsteunen die compatibel zijn met een breed scala aan RAM®-motorfietsvoeten, zodat u uw montageoplossing kunt aanpassen aan uw stijl van motorrijden.

Telefoon houders bekijken

Camera houders


Met de eenvoudige draai van een RAM®-knop plaatst u uw actiecamera in de perfecte hoek. Sluit uw camera aan op een universele actiecamera-adapter of ¼ "-20-adapter met schroefdraad en kies een RAM®-basis - van motorfietsvorksteelbevestigingen tot railsteunen zoals de RAM® U-Bolt en RAM® Tough-Claw ™.

Camera houders bekijken

Bekerhouders


De RAM® zelfregelende drankbekerhouder integreert twee draaipunten - dus hoe scherp een bocht je ook neemt, je drankje blijft gegarandeerd rechtop staan. Compatibel met rails voor railmontage, inclusief de RAM® U-Bolt en RAM® Tough-Claw ™. Deze bekerhouders zijn verkrijgbaar voor verschillende maten flessen, blikjes, kopjes en bekers.

Bekerhouders bekijken

GPS/Navigatie houders


Voor de beste navigatie-ervaring monteert u uw GPS-apparaat met behulp van een RAM®-standaard cradle voor een groot aantal merken, waaronder Garmin, Magellan, TomTom en meer. Maak uw oplossing af door uw GPS en houder te koppelen met een compatibele RAM®-motorsteun.

GPS/Navigatie houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.