Racefiets

Catalogus bekijken

Een uitgebreid assortiment RAM houders geschikt voor elke fiets. Monteer uw GPS, Smartphone, camera of accessoire stabiel met de houders van RAM. Snelle montage, flexibel en verstelbaar in elke kijkhoek voor optimaal gebruiksgemak van uw apparaat.


Houders voor op de fiets

RAM® EZ-On/Off™


De RAM® EZ-On / Off ™ wordt bevestigd aan uw stuur of frame met twee kabelbinders, waardoor een veilige grip wordt geboden met de laagst mogelijke footprint. Een veerbelaste adapter sluit rechtstreeks aan op uw actiecamera, GPS of telefoon en klikt in het basisstation, zodat u uw apparaat met een vleugje van uw vingers kunt installeren en verwijderen.

RAM® EZ-On/Off™ bekijken

RAM® EZ-Strap™


Voorzie het stuur van 0,5 mm tot 2,58 inch in diameter met de RAM® EZ-Strap ™ fietssteun. De stevige, rubberen riem kan op de perfecte lengte worden gesneden en de basis bevat een zak die zowel RAM®-naar-RAM® als RAM®-naar-Garmin dubbele balarmen kan bevatten.

RAM® EZ-Strap™ bekijken

RAM® dubbele kogel houders


Maak gebruik van de dubbele RAM-balsteunen die perfect zijn voor het fietsstuur en de rails - sluit gewoon een arm en een apparaathouder aan om uw installatie te voltooien. De RAM® Tough-Claw ™ kan eenvoudig worden bevestigd en verwijderd op fietsframes van elke grootte. En de met zink gecoate RAM® U-Bolt-voetstukken zijn ontworpen om de meest veilige houvast mogelijk te maken.

RAM® dubbele kogel houders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.