Sneeuwscooter

>Zelfs in de meest veeleisende koude weersomstandigheden, kun je RAM® Mounts vertrouwen om alles wat je nodig hebt op je sneeuwscooter te beveiligen. Kies uit een breed scala aan modulaire rail- en trackvoeten om de ideale montageoplossing voor actiecamera's, GPS-apparaten en nog veel meer te creëren. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-sneeuwscootersteunen.


Houders voor de sneeuwscooter

Smartphone houder


De populaire RAM® X-Grip® houder is in staat bijna elke telefoon op de markt te beveiligen en is een best verkochte motoraccessoire en ondersteunt zelfs telefoons in hoesjes en hoezen. RAM® biedt ook nauwsluitende telefoonsteunen die compatibel zijn met een breed scala aan RAM®-motorfietsvoeten, zodat u uw montageoplossing kunt aanpassen aan uw stijl van fietsen.

Smartphone bekijken

Camera houder


Met de eenvoudige draai van een RAM®-knop, plaatst u uw (actie)camera in de perfecte hoek. Sluit uw camera aan op een universele actiecamera-adapter of ¼ "-20-adapter met schroefdraad en kies een RAM®-basis - van motorfietsvorksteelbevestigingen tot railsteunen zoals de RAM® U-Bolt en RAM® Tough-Claw ™.

Camera bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.