Kayak

Catalogus bekijken

RAM hengelsport biedt een complete lijn montageoplossingen voor de sportvisser. Hengelhouders die duurzaam en compact zijn, er geweldig uitzien en geen scherpe randen of punten hebben. RAM biedt diverse houders voor al uw hengelsportmateriaal op het water.


Houders voor kayak

Fishfinder houders


RAM® is al lang de go-to-optie voor betrouwbare en robuuste maritieme elektronische steunen om uw investering te beschermen. Met vibratiedemping en vrijwel oneindige instelbaarheid, zet je de fishfinder op je kajak en bereik je de perfecte kijkhoek.

Fishfinder houders bekijken

Hengelhouders


RAM® biedt een uitgebreide lijn hengelsteunen die uitstekend geschikt zijn voor uw kajakvisbehoeften. Of u nu een draaiende, baitcasting of trolling hengel gebruikt, RAM® heeft een oplossing voor u. Kies een complete set of mix en match om uw ideale hengelhouder en montagebasis te vinden.

Hengelhouders bekijken

Apparaat houders


Zorgeloos het water op met RAM® telefoon- en camerahouders. Met populaire opties als de RAM® X-Grip® en nauwsluitende houders kunt u optimaal profiteren van de camera van uw telefoon, fishfinder-apps, kaarten en meer. Uw favoriete merken actiecamera's, waaronder GoPro, zijn compatibel met RAM® camerabehuizingen, die trillingsdemping en vrijwel oneindige verstelmogelijkheden bieden voor de perfecte opname.

Apparaat houders bekijken

Track mounts


Of u nu een hengelhouder, fishfinder of accessoires voor uw kajak wilt bevestigen, een track-montagesysteem is een ideale manier om de klus te klaren. Met de RAM® Tough-Track ™ en verschillende RAM®-rails kunt u uw kajakopstelling aanpassen aan uw visbehoeften.

Track mounts bekijken

RAM® Tough-Track™


Het gebruik van een railmontagesysteem is een schone, slimme en innovatieve manier om meerdere apparaten voor vrijwel elke toepassing te monteren. De RAM® Tough-Track ™ tilt deze innovatie naar een hoger niveau door een centraal toegangspunt aan te bieden voor uw baancomponenten en meerdere baanlengtes om bij ieder montageoppervlak te passen.

RAM® Tough-Track™ bekijken

Accessoires


Bij kajakvissen draait alles om aanpassingsvermogen. Daarom biedt RAM® verschillende accessoires, waaronder transducerarmen, zelfregelende bekerhouders en de RAM® Anchor Line Lock. Deze oplossingen zijn compatibel met een breed scala aan RAM®-montagebases, zodat u uw kajakinstellingen kunt aanpassen aan uw behoeften.

Accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.