Kayak

Catalogus bekijken

RAM hengelsport biedt een complete lijn montage oplossingen voor de sport visser. Hengelhouder die duurzaam en compact zijn, er geweldig uitzien en geen scherpe randen of punten hebben. RAM biedt diverse houders voor al uw hengelsport materiaal op het water.


Houders voor kayak

Fishfinder houders


RAM® is al lang de go-to-optie voor betrouwbare en robuuste maritieme elektronische steunen om uw investering te beschermen. Met vibratiedemping en vrijwel oneindige instelbaarheid, zet je fishfinder op je kajak en bereik je de perfecte kijkhoek.

Fishfinder houders bekijken

Hengelhouders


RAM® biedt een uitgebreide lijn hengelsteunen die het best geschikt zijn voor uw kajakvisbehoeften. Of u nu een draaiende, baitcasting of trolling rod gebruikt, RAM® heeft u gedekt. Selecteer een complete set of mix en match om uw ideale hengelhouder en montagebasis te vinden.

Hengelhouders bekijken

Apparaat houders


Blijf zorgeloos op het water met RAM®-telefoon en camerabevestigingen. Met populaire opties zoals de RAM® X-Grip® en nauwsluitende houders kunt u optimaal profiteren van de camera van uw telefoon, fishfinder-apps, kaarten en meer. Uw favoriete merken met actiecamera's, waaronder GoPro, zijn compatibel met RAM® camerabehuizingen, die trillingsdemping en vrijwel oneindige verstelmogelijkheden bieden voor de perfecte opname.

Apparaat houders bekijken

Track mounts


Of u nu een hengelhouder, fishfinder of accessoires voor uw kajak wilt bevestigen, een track-montagesysteem is een ideale manier om de klus te klaren. Met de RAM® Tough-Track ™ en een verscheidenheid aan RAM®-trainingsbodems, kunt u uw kajakopstelling aanpassen aan uw visserijbehoeften.

Track mounts bekijken

RAM® Tough-Track™


Het gebruik van een railmontagesysteem is een schone, slimme en innovatieve manier om meerdere apparaten in vrijwel elke toepassing te monteren. De RAM® Tough-Track ™ tilt deze innovatie naar een hoger niveau door een centraal toegangspunt aan te bieden voor uw baancomponenten en meerdere baanlengtes om aan uw gewenste montageoppervlak tegemoet te komen. Of u nu op een ATV, een motorboot of een vrachtwagen aan het monteren bent, de RAM® Tough-Track ™ voegt een enorme meerwaarde toe aan uw voertuig of werkstation.

RAM® Tough-Track™ bekijken

Accessoires


Bij kajakvissen draait alles om aanpassingsvermogen. Daarom biedt RAM® een verscheidenheid aan accessoires, waaronder transducerarmen, zelfnivellerende bekerhouders en de RAM® Anchor Line Lock. Deze oplossingen zijn compatibel met een breed scala aan RAM®-montagebases, zodat u uw kajakinstellingen kunt aanpassen aan uw behoeften.

Accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.