Motorboot

Catalogus bekijken

RAM biedt een complete lijn montage oplossingen die een wereld vol mogelijkheden en nieuwe avonturen voor u openen. Houders die duurzaam en compact zijn, er geweldig uitzien en geen scherpe randen of punten hebben. RAM biedt houders voor al uw apparatuur die u wilt meenemen op het water.


Houders voor motorboten

Fishfinder houders


RAM® camera-, telefoon- en tabletbevestigingen beschermen uw dure apparaten waar u ze het hardst nodig hebt op uw boot. Bovendien bieden deze houders je de mogelijkheid om je apparaten aan te passen, zodat ze zich in de ideale positie bevinden wanneer je foto's en video's maakt, fishfinder-apps gebruikt of de kinderen bezig houdt.

Fishfinder houders bekijken

Apparaat houders


RAM® camera-, telefoon- en tabletbevestigingen beschermen uw dure apparaten waar u ze het hardst nodig hebt op uw boot. Bovendien bieden deze houders je de mogelijkheid om je apparaten aan te passen zodat ze zich in de ideale positie bevinden wanneer je foto's en video's maakt, fishfinder-apps gebruikt of de kinderen bezig houdt.

Apparaat houders bekijken

Hengelhouders


Met populaire hengelhouders, zoals de RAM ROD® en RAM® Tube ™ -serie, hebben vissers jarenlang RAM® op het water vertrouwd. Kies een complete hengelhouderset, of selecteer de gewenste montagebasis en koppel deze aan de hengelhouder die het beste past bij uw visbehoeften.

Hengelhouders bekijken

Accessoires


Verbeter uw vaarervaring met RAM®-accessoires, waaronder zelfregelende bekerhouders, LED-schijnwerpers, spiegelsteunen en meer. Met de RAM® trolling-motorstabilisator beschermt u uw motor en boot tegen beschadiging tijdens het rijden op de weg en in het water.

Accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.