Bloggen en vloggen

RAM® Mounts biedt een breed scala aan bases en apparaathouders om je blog- of vlogging-setup te verbeteren. Van kleefstof, drill-down en zuignapbasis tot populaire houders zoals de RAM® X-Grip® voor telefoons en tablets; RAM® is de ideale keuze voor bloggers en vloggers. In tegenstelling tot andere houders kunt u afzonderlijke componenten vervangen om uw montageoplossing perfect op uw toepassing aan te passen. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-blogging- en vlogginghouders.


Houders voor het bloggen en vloggen

Telefoon houders


Met een verscheidenheid aan houders en houders ondersteunt RAM® een breed scala aan telefoons, waaronder Samsung Galaxy- en iPhone-apparaten. Populaire houders zoals de RAM® X-Grip®, RAM® Quick-Grip ™ en pasklare houders bieden toegang tot de poorten en knoppen van uw apparaat. Samen met een RAM®-basis zijn deze steunen zeer instelbaar en houden uw telefoon tijdens gebruik veilig en toegankelijk.

Telefoon houders bekijken

Action camera houders


Ongeacht waar u aan het opnemen bent, vertrouw op RAM® voor de beste beleving van de actiecamera. Maak een montagesysteem voor bijna elke camera met de universele actiecamera-adapter. Het RAM® dubbele kogel- en inbussysteem maakt bijna oneindige aanpassingen en trillingsdemping mogelijk, zodat u de perfecte opname in elke omgeving kunt maken.

Action camera houders bekijken

DSLR Camera houders


RAM® biedt een verscheidenheid aan montageoplossingen voor grotere camera's zoals DSLR's. Elke camera met een ¼ "-20 draad is compatibel met de RAM® 1" rubberen balvoet en ronde plaat met een diameter van 2,5 ". Met deze bevestiging kunt u uw camera op een groot aantal RAM®-montagesokkels bevestigen om uw DSLR-camera extra ondersteuning en stabiliteit te geven.

DSLR Camera houders bekijken

Camera accessoires


Het RAM®-kogel- en mopsysteem kan voor een aantal toepassingen worden geïntegreerd met accessoires van derden. Krijg meer veelzijdigheid voor uw verlichtingsaccessoires of gebruik een dubbele RAM-balhouder tussen de kop van uw statief en een videodolly voor bijna oneindige instelmogelijkheden. Ongeacht het soort installatie dat u hebt voor foto's of video, de kans is groot dat RAM®-montageoplossingen uw ervaring kunnen verbeteren.

Camera accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.