Keukenkasten

RAM® Mounts-tracksystemen en montageoplossingen met het populaire AMPS-gatenpatroon zijn perfect voor de onderkant van een kast. Ongeacht welk apparaat u monteert, het RAM®-kogel- en mopsysteem biedt een bijna oneindige verstelbaarheid zodat u de ideale hoek kunt bereiken. Ontdek de volledige lijn RAM® onder kastmontages hieronder.


Houders voor keukenkasten

Tablethouders


Of u nu op zoek bent naar een drill-down of lijmoplossing voor uw tabletbevestiging onder de kast, met RAM® bent u verzekerd. Samen met een RAM®-arm en uw keuze uit verschillende compatibele tablethouders, kunt u er zeker van zijn dat uw apparaat veilig is en kan worden aangepast zodat het altijd precies daar is waar u het nodig hebt.

Tablethouders bekijken

RAM® Tough-Track™


RAM® biedt railmontagesystemen en trackbases die een schone manier bieden om apparaten aan de onderkant van kasten te beveiligen. Begin met het kiezen van het RAM® Tough-Track ™ -systeem dat voor u het beste werkt, inclusief aluminium en composietversies. Kies vervolgens uit kits met apparaathouders en compatibele trackbasiscomponenten voor tablets en nog veel meer.

Tough-Track™ bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.