Telefoon en tablet

Waar u uw apparaat ook thuis wilt monteren, RAM® Mounts heeft er de oplossing voor. Nauwsluitende houders en onze veelgebruikte veerbelaste RAM® X-Grip® houder zijn compatibel met een breed scala aan montagebases voor zowel telefoons als tablets. Bovendien zijn de veerbelaste RAM® Tab-Tite ™ en RAM® Tab-Lock ™ uitstekende bevestigingsopties voor tablets, waardoor u uw apparaat snel kunt verwijderen wanneer u het onderweg nodig hebt. Ontdek de volledige reeks RAM®-telefoon- en tabletbevestigingen voor in huis.


Houders voor telefoon en tablet

Telefoon houders


Waar u uw telefoon ook thuis nodig heeft, RAM® helpt u ermee. Er is geen gebrek aan apparaten en mebubels waarop u uw telefoon eenvoudig kunt monteren dankzij een breed scala aan inventieve montagebases - inclusief zelfklevende, drill-down, vlakke oppervlakken en zuignapjes. Combineer met een RAM®-arm en telefoonhouder zoals de populaire RAM® X-Grip® om uw overal, van in de keuken tot op het terras, de ideale opstelling te realiseren.

Telefoon houders bekijken

Tablethouders


Het inventieve RAM® dubbele kogel- en mofsysteem is perfect voor het thuis monteren van uw tablet. Of je nu je tablet in de keuken gebruikt of films streamt in de woonkamer, er is een RAM®-montagevoet die je kunt gebruiken. Samen met een compatibele tablethouder zoals de RAM® Tab-Tite ™, RAM® Tab-Lock ™ of RAM® X-Grip®, kunt u uw apparaat eenvoudig aanpassen voor de perfecte kijkhoek.

Tablethouders bekijken

IntelliSkin®


Bescherm uw telefoon of tablet tegen vallen en ruw gebruik met IntelliSkin®-hoezen. Deze geteste hoezen vereenvoudigen het frequente koppelen en loskoppelen van telefoons en tablets. GDS® oplaadpennen en een geïntegreerde oplaadpoort zijn rechtstreeks in de hoes ingebouwd. IntelliSkin® biedt ook toegang tot bestaande datapoorten en is compatibel met een breed scala aan GDS®-docks en accessoires.

IntelliSkin® bekijken

GDS® Charging


Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ kunt u bij u thuis uw apparaten intelligent laden. Compatibel met elk apparaat dat beschermd wordt door een IntelliSkin® hoes. Ondersteunt GDS® Docks gegevenssynchronisatie. Houd uw apparaten opgeladen, zodat uw telefoon of tablet altijd klaar is.

GDS® Charging bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.