Toegankelijkheid

Catalogus bekijken

Met een volledige reeks bevestigingsoplossingen voor rolstoelen en apparaten biedt RAM® Mounts een breed scala aan toegankelijkheidsmontages. Met hun innovatieve RAM® bal- en socketontwerp bieden deze houders uw apparaten een veilige pasvorm. Ze zijn compatibel met tal van bases zoals klem- en trackopties. Bekijk hieronder de volledige reeks RAM®-toegankelijkheidshouders.


Houders voor toegankelijkheid

XBOX Adaptieve controller


Als officiële montagepartner van de Xbox Adaptive Controller, heeft RAM® een directe samenwerking met Microsoft om inclusieve bevestigingsoplossingen te creëren. Spelers kunnen kiezen tussen rolstoelbevestigingen, de RAM® Tough-Claw ™, universele body-mounts of zelfs individuele componenten om toe te voegen aan hun bestaande opstelling.

XBOX Adaptieve controller bekijken

Houders voor op de rolstoel


Met RAM®-bevestigingsoplossingen beveiligt u uw telefoon of tablet aan uw rolstoel voor dagelijks gebruik. De RAM® Tough-Claw ™ en verlengarm kunnen direct op elke rolstoel worden bevestigd en bieden een veelzijdige en sterk verstelbare montagebasis. Welke tablet je ook hebt, kies uit verschillende compatibele houders zoals de RAM® Tab-Tite ™, RAM® Tab-Lock ™ en RAM® X-Grip®.

Houders voor op de rolstoel bekijken

Houders voor op het nachtkastje


Maak gebruik van verschillende RAM®-montagebases en -verlengstukken die ideaal zijn voor bij het bed. De RAM® Tough-Claw ™ kan eenvoudig worden bevestigd aan rails en staven, terwijl magnetische bases zorgen voor meer permanente montageoplossingen voor apparaten zoals telefoons, tablets en nog veel meer.

Tablethouders bekijken

Houders voor op bureaus en tafels


RAM® montagemogelijkheden bieden niet alleen een goede houvast, ze bieden ook maximale instelbaarheid. Het ontwerp met dubbele kogel en dop zorgt ervoor dat uw apparaat altijd de perfecte hoek heeft. Maak gebruik van RAM®-montagebases die ideaal zijn voor bureaus en tafels, zoals de eenvoudig te bevestigen RAM® Tough-Claw ™ en zelfklevende voetstukken - combineer met een arm en apparaathouder en uw houder is klaar.

Tablethouders bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.