GDS® Tech™

Always Protected. Always Connected.®

Het GDS®-platform biedt mogelijkheden voor bescherming, opladen en gegevenssynchronisatie op een breed scala aan telefoons en tablets, waardoor het een perfecte oplossing is voor bedrijfstoepassingen zoals landbouw, transport, materiaalverwerking en nog veel meer. Met GDS® Compatible ™ IntelliSkin®-beschermhoezen, GDS® Docks en GDS® Ecosystem ™ -accessoires vereenvoudigt u het proces van het schalen en upgraden van apparaten terwijl u profiteert van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. Ontdek de beste GDS® Technology ™ -oplossingen hieronder.

Always Protected. Always Connected.®


Robuuste GDS® Tech ™ -pogo pins zijn specifiek ontworpen om compatibiliteit te garanderen voor IntelliSkin®-hoezen en de rest van het GDS® Ecosysteem ™ - inclusief adapters, docks, laders, toetsenborden, monitors, luidsprekers en meer. Vertrouw op de pogopintechnologie om apparaatpoorten te beschermen tegen constant in- en uitschakelen.

Klaar voor de toekomst en schaalbaar


De modulariteit van GDS® voertuigdocks biedt de hoogste kwaliteit en meest kosteneffectieve oplossingen voor tablets, inclusief onvermijdelijke toekomstige apparaatupgrades. Met verwisselbare dockcups is het eenvoudig om bestaande GDS® Docks ™ aan te passen aan nieuwe apparaten die compatibel zijn met compatibele IntelliSkin®-hoezen.

IntelliSkin®

IntelliSkin® biedt GDS®-oplaadmogelijkheden en valbeveiliging van militaire kwaliteit voor verschillende telefoons en tablets. Door het veelvuldig koppelen en ontkoppelen van apparaten in zakelijke en veldtoepassingen te vereenvoudigen, verlengt u de levensduur van telefoons en tablets in elke toepassing.

Valbeveiliging

IntelliSkin®-moffen hebben strenge militaire specificaties doorstaan waarmee bescherming tegen schokken en stoten gegarandeerd is en bieden MIL-STD-810G gecertificeerde valbeveiliging. Dat betekent gemoedsrust bij het gebruik van dure telefoons en tablets.

Robuuste versies

IntelliSkin® HD ™ biedt een robuuste behuizing voor extra valbescherming in de meest veeleisende omgevingen. Accessoires stellen gebruikers in staat apparaten onderweg mee te nemen, ideaal voor commerciële voertuigen, de overheid, openbare veiligheid, vrachtwagens en meer.

Klaar voor de toekomst

Terwijl apparaten evolueren, bieden IntelliSkin® en GDS® Tech ™ schaalbaarheid en kunnen gebruikers apparaten implementeren met één standaard voor opladen en gegevenssynchronisatie. Upgrade apparaten zonder GDS® Docks ™ te hoeven vervangen met verwisselbare top cups.

IntelliSkin® voor telefoons

IntelliSkin® voor tablets


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.