Desktop docks

Catalogus bekijken

Altijd beschermd. Always Connected. ™ Met GDS® Technology ™ is het niet alleen een slogan - het is een belofte. Het GDS®-platform biedt compatibiliteit, opladen en gegevenssynchronisatie voor een breed scala aan telefoons en tablets, waardoor het een perfecte oplossing is voor zakelijke toepassingen zoals landbouw, wagenparktransport, intern transport en nog veel meer. Met GDS® Compatible ™ IntelliSkin®-beschermhulzen, GDS®-docks en accessoires vereenvoudigen het proces van verkleinen en upgraden van apparaten en profiteren van een gestandaardiseerd laadecosysteem. Ontdek GDS® Technology ™ -oplossingen inclusief IntelliSkin®, GDS®-docks en meer hieronder.

IntelliSkin®


IntelliSkin® is een sleeve voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS®-oplaaddock, waardoor naadloze integratie in commerciële vloten mogelijk is. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de laadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor transport, houd apparaten opgeladen en klaar voor gebruik onderweg.IntelliSkin® is een beschermende hoes voor telefoons en tablets met GDS® Technology ™ en valbescherming van militaire kwaliteit. Met een geïntegreerde GDS®-connector die rechtstreeks in de huid is gegoten en robuuste contactpunten aan de buitenkant van de huid, is IntelliSkin® ontworpen om de levensduur van apparaten te verlengen door schade aan de oplaadpoort door herhaaldelijk koppelen te voorkomen. IntelliSkin® - compatibel met GDS®-docks en accessoires - beschermt tegen het frequente aanmeren en gebruik van telefoons en tablets voor consumenten in een verscheidenheid aan veeleisende verticals en veldtoepassingen.

IntelliSkin® bekijken

Desktop Docks


GDS® Desktop Docks kan elk apparaat ondersteunen dat is uitgerust met een IntelliSkin®-hoes en biedt full-time opladen en gegevensoverdrachtmogelijkheden. Docks, variërend van ondersteuning voor één apparaat tot ondersteuning voor meerdere apparaten, houden apparaten beschermd en klaar voor gebruik. Bekijk hieronder de volledige reeks GDS® desktopdocks.

Desktop Docks bekijken

Voertuig Docks


Houd uw apparaten onderweg opgeladen met GDS®-voertuigdocks. Met zowel vergrendelde als niet-vergrendelende versies ondersteunen deze veerbelaste wiegen full-time oplaad- en gegevensoverdrachtmogelijkheden voor elk apparaat uitgerust met een IntelliSkin® hoes. Bekijk hieronder de volledige reeks GDS®-voertuigdocks.

Voertuig Docks bekijken

GDS® accessoires


RAM® biedt een breed scala aan GDS®-accessoires. Kies uit voedingsopties voor GDS®-compatibele apparaten en docks, waaronder opladers voor neerwaartse converters, USB-laders met meerdere poorten, wandladers en meer. Ontdek hieronder de volledige reeks GDS®-accessoires.

Accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.