IntelliSkin®

Catalogus bekijken

IntelliSkin® is een beschermende hoes voor telefoons en tablets met GDS® Technology ™ en valbescherming van militaire kwaliteit. Met een geïntegreerde GDS®-connector die rechtstreeks in de huid is gegoten en robuuste contactpunten aan de buitenkant van de huid, is IntelliSkin® ontworpen om de levensduur van apparaten te verlengen door schade aan de oplaadpoort door herhaaldelijk koppelen te voorkomen. IntelliSkin® - compatibel met GDS®-docks en accessoires - beschermt tegen het frequente aanmeren en gebruik van telefoons en tablets voor consumenten in een verscheidenheid aan veeleisende verticals en veldtoepassingen.

Voor Smartphones


IntelliSkin® provides military-grade drop protection and GDS® charging capabilities for a range of phones. By simplifying the frequent docking and undocking of phones in business and field applications, IntelliSkin® helps to extend the life of devices – protecting data ports and providing compatibility with GDS® Docks and accessories for the office, vehicle, and more.

Smartphone bekijken

Voor Tablets


IntelliSkin® houdt tablets volledig functioneel en biedt de soort bescherming die essentieel is in de meest robuuste bedrijfs- en veldtoepassingen. Naarmate apparaten evolueren, biedt IntelliSkin® en GDS® Technology ™ schaalbaarheid - waardoor gebruikers tablets met één standaard kunnen inzetten voor opladen en gegevenssynchronisatie. Kies uit IntelliSkin® voor Apple-, LG- en Samsung-tablets.

Tablets bekijken

GDS® Docks


GDS®-dokken kunnen elk apparaat ondersteunen dat is uitgerust met een IntelliSkin®-hoes. Met GDS® Desktop Docks, oplaadtelefoons en tablets breidt u het gebruik van een apparaat met een andere monitor uit en schakelt u gegevenssynchronisatie met een computer in (alleen poorten met één poort). GDS® voertuigdokken - beschikbaar in vergrendelende en niet-vergrendelende versies - veilige IntelliSkin®-gewikkelde apparaten en bieden onderweg opladen.

GDS® Docks bekijken

Accessoires


Waar en wanneer u ook IntelliSkin® en GDS® Technology ™ nodig hebt, er is een oplossing. Breid elk GDS®-ecosysteem uit met een breed scala aan GDS®-accessoires, waaronder USB-laders, stroomaccessoires, handriemen, schouderbanden en meer.

Accessoires bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.