Politie

RAM® Mounts biedt laptopmontagesystemen die te vinden zijn in politievoertuigen in het hele land. Uitloopbare laptopsteunen bieden een meer permanente oplossing, terwijl RAM® No-Drill ™ laptopsteunen eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd. Voor middenconsoles is de RAM® Tough-Box ™ een aanpasbare oplossing die beschikbaar is in op de politie gerichte montagekits. Ontdek hieronder de belangrijkste RAM®-bedrijfsoplossingen voor politietoepassingen.


Houders voor de Politie

GDS® Technology™ voor Hulpdiensten


IntelliSkin® is een hoes voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS® oplaaddock, waardoor naadloze integratie in toepassingen voor rechtshandhaving mogelijk is. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de laadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor de openbare veiligheid houdt u apparaten opgeladen en klaar voor gebruik vanaf de politieauto naar het station.

GDS® Technology™ bekijken

RAM® Tough-Box™ Console oplossingen


De RAM® Tough-Box ™ vormt de industriestandaard voor consoles voor wetshandhavingsvoertuigen. De RAM® Tough-Box ™ is beschikbaar in voertuigspecifieke alles-in-één kits en kan ook vanaf nul worden opgebouwd met een brede selectie van consolelengtes, pijpsets, topplaten, frontplaten, fillers en meer.

Tough-Box™ Console oplossingen bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.