ATV / UTV

Catalogus bekijken

Van het beveiligen van telefoons en schijnwerpers tot het recht houden van dranken, RAM® Mounts biedt montageoplossingen die ideaal zijn voor ATV's en UTV's. Ongeacht welk apparaat nodig is en waar het moet worden beveiligd. Kies uit een breed scala aan modulaire rail- en rupsbases. Ontdek de beste RAM®-bedrijfsoplossingen voor landbouw ATV- en UTV-mounts hieronder.


Houders voor de ATV / UTV

GDS® Technologie ™ voor landbouw


IntelliSkin® is een hoes voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS® oplaaddock, waardoor een naadloze integratie van uw tractor met uw voertuig mogelijk is. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de oplaadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor de landbouw, houd apparaten vanaf de tractorcabine in de trekker geladen en klaar voor gebruik bij de werkwagen.

GDS® bekijken

Proven Value: John Deere


Met het wereldwijde gebruik van smartphones en tablets zijn deze apparaten een essentieel hulpmiddel geworden voor de hedendaagse boeren. RAM® werkte samen met John Deere om oplossingen voor apparaatophanging te bieden waarmee boeren deze essentiële apparaten kunnen plaatsen waar ze deze het meest nodig hebben. Een van de overwegingen die voor John Deere-engineering het belangrijkst was, was het selecteren van een bevestigingsoplossing die toegankelijk was - en de bedieningselementen van de machine of het gezichtsveld niet in de weg zat. John Deere heeft speciaal gekozen voor RAM®-producten omdat ze voldoen aan de strenge eisen die klanten hebben gesteld, terwijl ze zowel gemakkelijk aan te passen als aan te brengen en te verwijderen zijn.


Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.