Trekker

Catalogus bekijken

RAM® Mounts is bedoeld om de best mogelijke ervaring in de cabine te bieden met een verscheidenheid aan veelzijdige montageoplossingen voor tractoren. Uitrustingsbalken ondersteunen railsteunen zoals de RAM® Torque en RAM® Tough-Claw ™, terwijl brede vensters elke RAM® Twist-Lock ™ zuignapbevestiging ondersteunen. En elk plat oppervlak is geschikt voor drill-down montagesystemen. Ontdek de beste zakelijke RAM®-oplossingen voor onderstaande tractormontages.


Houders voor de trekker

GDS® Technologie ™ voor landbouw


IntelliSkin® is een hoes voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS® oplaaddock, waardoor een naadloze integratie van uw tractor met uw voertuig mogelijk is. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de oplaadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor de landbouw, houd apparaten vanaf de tractorcabine in de trekker geladen en klaar voor gebruik bij de werkwagen.

GDS® bekijken

Proven Value: John Deere


Met het wereldwijde gebruik van smartphones en tablets zijn deze apparaten een essentieel hulpmiddel geworden voor de hedendaagse boeren. RAM® werkte samen met John Deere om oplossingen voor apparaatophanging te bieden waarmee boeren deze essentiële apparaten kunnen plaatsen waar ze deze het meest nodig hebben. Een van de overwegingen die voor John Deere-engineering het belangrijkst was, was het selecteren van een bevestigingsoplossing die toegankelijk was - en de bedieningselementen van de machine of het gezichtsveld niet in de weg zat. John Deere heeft speciaal gekozen voor RAM®-producten omdat ze voldoen aan de strenge eisen die klanten hebben gesteld, terwijl ze zowel gemakkelijk aan te passen als aan te brengen en te verwijderen zijn.

Proven Value: Precision Planting


RAM® werkte met Precision Planting® om een breed scala aan veelzijdige en robuuste montagemogelijkheden te bieden voor hun verschillende bewakings- en besturingssystemen. Met een breed scala aan bevestigingsoplossingen, ideaal voor landbouwvoertuigen, helpt RAM® bij het verbeteren van zaadafstand, diepteregeling en wortelsystemen. Ongeacht welk apparaat nodig is in de cabine van zware voertuigen, RAM® heeft vrijwel zeker een inventieve montageoplossing om het veilig en toegankelijk te houden.

Proven Value: Teejet Technologies


TeeJet Technologies® werkte samen met RAM® om een reeks instelbare, trillingsbestendige montagemogelijkheden te bieden voor hun precisielandbouwtechnologieën. In de tractorcabine biedt RAM® oplossingen voor het monteren van TeeJet-apparaten om cruciale informatie actief weer te geven. De omvang van de RAM®-productlijn gecombineerd met robuuste ontwerpen maakt RAM®-steunen de ideale oplossing voor het monteren van vrijwel elk apparaat of accessoire in de cabine van zware voertuigen. Voor TeeJet betekent dit dat landbouwers worden voorzien van giekbesturing, automatische besturing, GPS-begeleiding en meer - zodat boeren over de hele wereld de klus veilig, betrouwbaar en efficiënt kunnen uitvoeren.


Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.