Kantoor

Catalogus bekijken

RAM® Mounts biedt de mogelijkheid om kantooromgevingen voor material handling op uw wensen aan te passen. Er is geen tekort aan bevestigingsoplossingen voor een grote verscheidenheid aan apparaten. Wanneer telefoons en tablets niet op kantoor of in het magazijn worden gebruikt, kunt u ze opslaan met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ - GDS®-dockingstations en het GDS® Slide Dock ™ zijn ideale oplossingen voor het creëren van een gestandaardiseerd laadecosysteem en laadkarren. Ontdek de beste RAM®-bedrijfsoplossingen voor kantoren voor materiaalverwerking hieronder.


Houders voor Kantoor

GDS® Technology™ for Material Handling


IntelliSkin® is een hoes voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS® oplaaddock, waardoor een naadloze integratie mogelijk is in een groot aantal instellingen voor materiaalverwerking. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de laadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor materiaalverwerking houdt u apparaten opgeladen en vanaf de heftruck klaar voor gebruik op het werkstation.

GDS® Technology™ bekijken

Think Outside The Warehouse


Nadat het product het magazijn heeft verlaten, is RAM® er voor de lange termijn. Van laptops en GPS-houders tot vergrendeling van voertuigsteunen en bundelsystemen voor ELD-mandaten, RAM® is al lange tijd een vertrouwde partner in de transport- en logistieke sector. Deze systemen in de cabine bieden bestelwagens en grote wagenparken de gereedschappen die ze nodig hebben om elke klus te klaren. Onze duurzame montageoplossingen zijn de meest veelzijdige in hun soort, waardoor klanten kunnen opschalen zonder geld uit te geven aan geheel nieuwe systemen.


Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.