Werkplek

Catalogus bekijken

Met GDS® Technology ™ laadoplossingen en RAM®-houders voor het vastzetten van apparaten en belangrijk papierwerk creëert de ultieme werkplek voor materiaalverwerking. Implementeer een modulaire en uitwisselbare gestandaardiseerde oplaadoplossing voor compatibele IntelliSkin®-tabletten met GDS®-dockingstations en het GDS® Slide Dock ™. En met een breed scala aan RAM®-montageoplossingen houdt u uw apparaten en papierwerk binnen handbereik. Ontdek de beste RAM®-bedrijfsoplossingen voor werkplekmontages voor materiaalverwerking hieronder.


Houders voor Werkplek

GDS® Technology™ for Material Handling


IntelliSkin® is een hoes voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS® oplaaddock, waardoor een naadloze integratie mogelijk is in een groot aantal instellingen voor materiaalverwerking. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de laadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor materiaalverwerking houdt u apparaten opgeladen en vanaf de heftruck klaar voor gebruik op het werkstation.

GDS® Technology™ bekijken

Think Outside The Warehouse


Nadat het product het magazijn heeft verlaten, is RAM® er voor de lange termijn. Van laptops en GPS-houders tot vergrendeling van voertuigsteunen en bundelsystemen voor ELD-mandaten, RAM® is al lange tijd een vertrouwde partner in de transport- en logistieke sector. Deze systemen in de cabine bieden bestelwagens en grote wagenparken de gereedschappen die ze nodig hebben om elke klus te klaren. Onze duurzame montageoplossingen zijn de meest veelzijdige in hun soort, waardoor klanten kunnen opschalen zonder geld uit te geven aan geheel nieuwe systemen.


Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.