Semi-vrachtwagens

Semi-vrachtwagens op wegen over de hele wereld vertrouwen op RAM®-houders om apparaten veilig en toegankelijk te houden in de cabine . Ongeacht welk apparaat moet worden beveiligd: kies uit een breed scala aan betrouwbare montagebases inclusief drill-down-, lijm-, zuignap- en RAM® No-Drill ™ -bases. Voor telefoons, tablets, telematica-apparaten en nog veel meer, biedt het RAM®-kogel- en mopsysteem een bijna oneindige instelbaarheid en vibratiedemping.


Houders voor Semi-vrachtwagens

GDS® Technology™ voor Vervoer


IntelliSkin® is een sleeve voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS®-oplaaddock, waardoor naadloze integratie in commerciële vloten mogelijk is. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de laadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor transport houdt u apparaten opgeladen en klaar voor gebruik onderweg.

GDS® Technology™ bekijken

ELD houders


Het ELD-mandaat is hier: van elke commerciële vrachtwagen die op snelwegen en wegen opereert wordt gevraagd om een elektronisch logboekapparaat te hebben om de diensturen vast te leggen. Volg de robuuste en betrouwbare RAM® ELD-montageoplossingen, van opties voor het dashboard en de vloer tot handige oplossingen zoals windschermbevestigingen.

Oplossingen bekijken

Slaap cabine oplossingen


Slaapcabines bieden langeafstandsbestuurders extra comfort en RAM®-montageoplossingen helpen dit comfort naar een hoger niveau te brengen. Met tablet-steunen en bekerhouders die op verschillende locaties kunnen worden bevestigd, kunnen bestuurders hun opstelling aanpassen aan hun behoeften. Profiteer van een breed scala aan innovatieve klemvoeten voor niet-permanente montage. Voor OEM-apparaten heeft u de robuuste en betrouwbare RAM®-montagevoeten met neerwaartse beweging nodig.

Oplossingen bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.