Vrachtwagens

RAM® Mounts biedt bevestigingssystemen die ideaal zijn voor bestelwagens en vrachtwagens, of het nu gaat om het beschermen van telefoons, tablets, laptops of GPS-apparaten. De populaire RAM® X-Grip® houder is de perfecte match voor bijna elke telefoon of tablet en kan worden bevestigd aan een reeks montagebeugels. Voor grote elektronica bieden RAM® No-Drill ™ -bases zoals de RAM® Pod HD ™ veelzijdigheid, kracht en installatiegemak. Andere opties zijn onder meer zelfklevende dash-bases en enkelvoudige, dubbele en drievoudige zuignapsokkels. Verken de beste RAM®-bedrijfsoplossingen voor laadbusbevestigingen hieronder.


Houders voor Vrachtwagens

GDS® Technology™ for Vervoer


IntelliSkin® is een sleeve voor beschermingsmiddelen met een geïntegreerde voedingsconnector die compatibel is met elk GDS®-oplaaddock, waardoor naadloze integratie in commerciële vloten mogelijk is. Deze innovatieve oplossing voorkomt schade aan de laadpoorten van telefoons en tablets, waardoor een universeel dockingplatform ontstaat dat compatibel is met elk apparaat dat is ingepakt in een IntelliSkin®. Met IntelliSkin® en GDS® Technology ™ voor transport houdt u apparaten opgeladen en klaar voor gebruik onderweg.

GDS® Technology™ bekijken

ELD houders


Het ELD-mandaat is hier: van elke commerciële vrachtwagen die op snelwegen en wegen opereert wordt gevraagd om een elektronisch logboekapparaat te hebben om de diensturen vast te leggen. Volg de robuuste en betrouwbare RAM® ELD-montageoplossingen, van opties voor het dashboard en de vloer tot handige oplossingen zoals windschermbevestigingen.

Oplossingen bekijken

Gefabriceerd in de V.S. met levenslange garantie!


Neem contact op met sales

SLL-beveiliging: Voor uw veiligheid wordt de informatie verzonden met behulp van SSL-codering.